Попълнете търсена ключова дума или фраза

Управител на пекарна измина стотици километри, за да върне ключовете на разсеяна клиентка

https://blitz.bg/svyat/upravitel-na-pekarna-izmina-stotitsi-kilometri-za-da-vrne-klyuchovete-na-razseyana-klientka_news710501.html Blitz.bg

Вини Просия карал три часа и половина в едната посока

Ню Йорк, САЩ 21 Ноем. 2019, 06:55 1023 прочита 1 коментара
Управител на пекарна от окръг Съфолк, Ню Йорк, измина близо 300 километра, за да върне ключовете на разсеяна посетителка в Пенсилвания, пише Daily Mail.

В събота, 16 ноември, Даяна Чонг забравила куп ключове и ключодържател в Bagels 101. Тя забелязала загубата едва когато се прибрала със семейството си. "Ако бяхме спрели на пътя и изключим колата, за да разходим кучето, щяхме да сме заседнали отдавна", каза тя.

Мениджърът на кафенето Вини Просия предложил на Чонг да изпрати ключовете й с ключодържателя чрез транспортна фирма. Той обаче не намерила нито една служба за доставка, която приема поръчки през почивните дни. Жената от Пенсилвания се нуждаела от колата си, за да отиде на работа в понеделник, затова той решил да й занесе забравеното нещо сам.

"Просто казах:" Ще дойда скоро. Изпратете ми адреса, аз ще ги доставя. " Ако това се случи с жена ми, бих искал и с нея да постъпят така. Така че това беше правилното решение “, казва 41-годишният  Просия. Чонг настояла мъжът да вземе 200 долара като компенсация за изразходвания бензин.

„Той тръгнал на път без да му мисли. Карал три часа и половина еднопосочно и след това спал само два часа преди работа ”, казва Чонг. "Не бих могла да си го представя." Самият Просия признава, че е бил спрян на връщане заради превишена скорост. 

Превод: БЛИЦ

1 Коментара:

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам