Майка на три деца от Шотландия свали 38 кг., след като бе принудена да облече „уродлив” коледен пуловер, пише „Мирър”. През 2016 г. в деня на коледните пуловери, който се провежда всеки декември, 52-годишната Фиона Едни дошла на работа с блуза размер XXXL. Тогава тя тежала 114 кг. и страдала страшно много заради външния си вид.

„Изглеждах толкова ужасно в този уродлив пуловер. На него имаше робот, защото си го купих от мъжкия отдел в магазина. Другите просто не ми ставаха”, разказва жената.Стеф преживя тежко загубата на баща си и стана 170 кг.! Три години по-късно е неузнаваема и всички мъже въздишат по нея (СНИМКИ)

След като се наложило да го облече още един път на коледно парти с приятели, които обаче забравили да й кажат, че дрескодът за събитието е променен, Фиона решила, че повече не може да продължава така и трябва да отслабне. За две години успяла да свали 1/3 от теглото си и вече се побира в дрехи размер М. 

Млада британка тежеше 99 килограма, но реши да се включи в благотворителен флашмоб! 6 месеца по-късно е направо неузнаваема (СНИМКИ)

„Грозният коледен пуловер не просто промени живота ми, а направо го спаси. Сега чувствам странна привързаност към него – той ме превърна в нов човек”, разказа шотландката.Джена свали чутовните 45 килограма! Стана секссимвол и покори Instagram със СНИМКИТЕ си
 
Жената признава, че започнала бавно да качва килограми през 1993 година след първата си бременност. Нямала мъж, трябвало да се грижи за три деца, нямала време да приготвя здравословна храна и ядяла само полуфабрикати. За да отслабне, потърсила помощта на диетолози. Сега вместо бургери, пържени картофки и шоколадчета на обед се храни със супи и салати, а макароните, пиците и сладоледът, които приемала на вечеря, заместила с месо и зеленчуци.

Превод: БЛИЦ