Чистачка в месарница в Гърция беше "захапана" от месомелачка и загина пред очите на дъщеря си. Трагедията се разиграла в град Мисолонги в Гърция, съобщава ERT.

50-годишната албанка Ана и 18-годишната ѝ дъщеря работели във фирма за почистване. В петък вечерта двете чистели месарницата, когато косата на Ана се заклещила в машината за месо, след което паднала вътре. Дъщерята започнала да крещи, но не можела да направи нищо. След това излязла на улицата и повикала помощ. 

Случаен минувач се отзовал и влязъл в магазина, където заварил ужасяваща картина. Момичето изпаднало в шок и било откарано в болница. 

"Дъщерята чистела отпред, майката в кухнята. По едно време момичето чуло писък. Изтичало и видяло майка си в мелачката", разказва техен близък. 

Ана пристигнала в Гърция от Албания преди две години, след като се развела, заедно с дъщеря си и 10-годишния си син. "Тя беше много добра жена. Тя работела от сутрин до вечер, чистейки магазини заедно с дъщеря си, за да свързва двата края" разказа съсед пред местните медии.

В момента дъщерята и десетгодишното й братче са настанени при роднини.

Полицията арестува собственика на месарницата, който е заподозрян в производствена авария, довела до непредумишлено убийство.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук