Ужасни кадри  от камерата за наблюдение заснеха момента, в който неизвестен смъртоносно е ранил нюйоркчанин, пресичащ пътя с дъщеря си пише usa.one. Инцидентът е станал точно пред момичето, което държало ръката на баща си.

На записа Антъни Робинсън на 29 г. върви към кръстовището на авеню Шеридан и Източна 170-та улица (Бронкс) заедно с дъщеря си. За кратко спира на пешеходна пътека, забелязвайки тъмен седан, който се приближава към тях, а след това продължава по пътя си. Когато Робинсън се обръща, възнамерявайки да каже нещо на детето, прозорецът на колата се спуска и го застрелват от пътническата седалка.

След това Робинсън пада на земята и уплашеното дете се втурва да бяга. Съдейки по записа, момичето не е пострадало. Баща й бе обявен за мъртъв в болницата BronxCare.

Кървавият инцидент беше само едно от 8 убийства, които се случиха в града през уикенда по повод 4 юли. Общо за това време се отчетени 49 стрелби.

Днес търсенето на нападателите все още продължава. Полицията моли всеки с информация за случилото се да се свърже с властите.

Превод: БЛИЦ