Авторът на популярния Telegram-канал АДЕКВАТ Z  коментира скандала с Алла Пугачова. Припомняме, че тя поиска от руското министерство на правосъдието да я признае за чуждестранен агент, след като съпругът ѝ Максим Галкин попадна в този списък.

"Мадам Пугачова, известна още като Галкина, след като стана съпричастна към съпруга си чуждестранен агент, зае агресивна капитулантска позиция - може би не без намерението да се опита неофициално да ръководи всички, които заемат същата позиция половинчато или напълно мълчаливо.

Представяме ти 1500 лв. онлайн казино Бонус на efbet.com
 

"Нашите цели са илюзорни, те правят страната ни изгнаник, а животът на нашите граждани е по-тежък", казва мадам. Единственото, което липсва, е призивът за разплащане и покаяние, но и това се подразбира. Наскоро завърнала се от Израел, бабата открито заяви, че е дошла да ни прочисти съзнанието.

Може би тя искрено вярва в тази си мисия и сега ще продължи да разпространява това, което й се струва като светата истина. Еволюира в градска лудница, колкото по-нататък, толкова по-необратимо.

Едно време казваха: ако се изплюеш на колектива, колективът ще се изтрие. Но ако колективът те наплюе, ще се удавиш. Сценарий, който явно не е хрумвал на бабичката под никаква форма", гласи коментарът, който е споделен в повечето големи медии в страната.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук