Манекенка от Литва, която живее в САЩ, показа на феновете си зловещ видеоклип на сталкър, който я наблюдава, докато спи, точно през прозореца на къщата си. Гюсте Янусаускайте сподели тези кадри в TikTok.

Според портала Bored Panda преследвачът дошъл в сградата веднага след завръщането на момичето у дома. По-късно същата вечер той я гледал през прозореца.
 В същото време непознатият бил забелязан и по-рано. Веднъж през март моделката се събудила поради пристигането на полицията на вратата й. Служителите на реда били извикани от майка й, живееща с нея, след като забеляза непознат да се прокрадва наоколо.


Според модела обаче служителите на реда по това време не са й помогнали, а просто са я посъветвали да затъмни прозорците. Затова Гюсте и майка й решили да се преместят. Също така момичето опънало въже между дърветата, за да хване мъжа, когато се спъне и падне.
 При заснемането на видеото леглото на модела било точно до прозореца, така че мъжът бил на два сантиметра и я гледал въпреки спуснатите завеси. Сталкърът бил прогонен от майката на момичето.