Серийният изнасилвач Рейнхард Синага, на 36 години, бе осъден на лишаване от свобода от Кралския съд в Манчестър. Въз основа на присъдата извергът ще лежи в зандана минимум 30 години, след като бе признат за виновен в изнасилването на най-малко 48 мъже, пише в. "Дейли Стар". 


Според информацията, той е дрогирал своите жертви, изнасилвал ги е, докато те са били в безсъзнание, като е записвал извращенията с камера. Всичко това се е случвало в апартамента му в центъра на града. 

Полицията свързва Синага с изнасилванията на над 190 потенциални жертви, като поне 70 от тях не са идентифицирани. 

36-годишният е излизал в малките часове на женя на лов за жертви, търсейки самотни млади пияни мъже в районите около нощните клубове близо до жилището му. Слабият студент, родом от Индонезия, иначе се е представял за добър самарянин, предлагащ подслон или още алкохол на своите жертви. 

Жертвите му, които са били предимно хетеросексуални, не си спомнят почти нищо от часовете, в които са били насилвани и снимани с телефон от Синага. Впоследствие те напускали жилището на сексуалния хищник понякога дори без да подозират какво се е случило. 

Изнасилвачът е бил заловен, когато единият от мъжете се е върнал в съзнание и започнал да се бори с него, за да избяга. След това е отишъл в полицията и е предал на полицаите телефона на Синага. 

В понеделник Синага бе осъден на доживотен затвор с право за предсрочно освобождаване след излежаването на първите 30 години от присъдата.  

Превод и редакция: БЛИЦ