Миналия месец британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл са се преместили да живеят в Санта Барбара, Калифорния.

Градът е разположен на около 180 км северозападно от Лос Анджелис, където семейството се първоначално се беше установило в САЩ. 
Новият семеен дом на Хари и Меган струва 8 млн. лири и е купен с помощта на принц Чарлз. Намира се в тих район и те се надяват спокойствието им да не бъде нарушавано, нито това на съседите.

Кейт разби долните лъжи на Меган със СНИМКИ

Семейството имаше серия разправии с таблоиди и неотдавна заведе дело в Лос Анджелис, за да спре публикуването на снимка на едногодишния им син Арчи. През април започна разглеждането на иск на Меган срещу в. "Мейл он сънди" в британски съд заради публикувани откъси от писмо до баща й Томас Маркъл, с когото се е отчуждила.

Съседи на Хари и Меган в Санта Барбара са Елън де Дженерис, Опра Уинфри, Ащън Къчър и Мила Кунис, уточнява в. "Дейли мейл". 
Семейството досега живееше в къщата на Тайлър Пери в Бевърли хилс, която е с 12 спални и осем бани.

През януари двамата обявиха, че искат да се откажат от задълженията си в британското кралско семейство и да живеят независимо, като се издържат сами.