Английската компания Quintessentially строи суперяхтата Quintessentially One, която струва до момента 250 млн. лири. Корабът, който ще акостира в луксозни места по целия свят, е построен така, че  да бъде домакин на бляскави събития и да функционира като петзвезден хотел, съобщава "Дейли мейл".
 

Яхтата ще е дълга 722 фута. В нея ще има спа-център, бар, библиотека, плажен клуб и магазини за членовете на Quintessentially. Огромната яхта ще отплава през 2019 г.
 
Яхтата е плод въображението на частния клуб Quintessentially и норвежката корабната компания Kloster.
 
Членове на елитния клуб ще имат достъп до всякакви луксозни събития. Предвижда се след отплаването си корабът да посети някои от най-популярните места за развлечения по света, включително ралито в Монако, фестивала в Кан и карнавала в Рио.
 
Разбира се, достъп до това пътуване ще имат само отбрани членове, всички до един - милиардери.
 
Така яхтата ще се превърне в най-големият, плаващ частен клуб в света.
 
На кораба има изграден цял плаж със зашеметяващ басейн, впечатляващи гледки и удобни места за сядане. Гостите ще могат да релаксират, докато пътуват към следващата си мечтана дестинация.
 
Впечатляващият кораб има 12 триплекс апартамента, които вече са пуснати в продажба, разположени на най-добрите палуби, както и бутиков хотел.
 
Гостите на кораба могат да пазаруват в огромния център Емпориум, но за тези, които предпочитат да са инкогнито, Quintessentially One предлага услуга, в която гостите могат да получат стоките си,  директно изпратени до апартаментите им.

Потопете се в част от лукса, с който ще се глезят милиардерите: