Известният изследовател на неизвестното, уфолог и виртуален археолог Скот Уоринг, е споделил с потребителите в мрежата своята поредна находка, съобщават световните издания.

Този път той е изучавал спътниковите снимки на индонезийския регион, използвайки услугата Google Earth, и открил на тях вход в извънземна база или поне той така смята.

Според думите на неуморния изследовател, на уединен остров в Индонезия се откроява мистериозна структура, която много прилича на подземен вход. На спътниковите снимки вратата на този вход се вижда доста ясно. Ако контрастът на снимката се увеличи леко, то този отвор става по-забележим.Уоринг прави предположението, че по време на фотографирането на дадената местност, НЛО е напускал подземната база. Като потвърждение на своята версия, уфологът обръща вниманието на потребителите към дълбоките вътрешности на тунела, която падат, а границата на външните повърхности остава отворена.

Освен това, Уоринг вярва, че малко хора посещават този уединен остров и затова е много вероятно той да е бил избран от представителите на извънземни цивилизации.

Превод и редакция: БЛИЦ