Преди време Кейти Леополд от Охайо си купи специален пакет от фотографката Лидна Силвестър. Офертата бе на стойност 600 долара и включваше фотосесия дни преди сватбата на нея и половинката й.

По време на сесията не се случи нищо необичайно. Когато обаче получи снимките, Кейти направо се шокира.

Линда не само е замъглила образите с помощта на фотошоп, но дори е вталила влюбените гълъбчета. Според Кейти двамата изглеждат с поне 15 килограма по-слаби на снимките.

Блондинката много се разгневила и се обадила на Линда, разкрила й колко е разстроена, защото според нея двамата с нейния любим изглеждат добре и не се нуждаят от вталяване. Фотографката предложила на двойката да прекрати договора им и ще вземе само депозитът от 150 долара.
 

Кошмарът на Кейти обаче не приключил тук. След време тя попаднала в страница на сватбени фотографи във „Фейсбук“, където видяла коментар от Линда, която обсъждала именно нея и любимия й.

„Понякога хората се чудят защо се отказах да работя като фотограф. Миналата седмица снимах двойка с доста тежко затлъстяване. Пожелавам успех на тези, които ще ги снимат. Невъзможно е да се създадат сладки любовни снимки, когато мъж и жена дори не могат да докоснат главите си, заради големи кореми“, пише грубо тя.

Избухнал скандал, след който Линда изтрила публикацията, свързана с пълничката Кейти, но блондинката не била доволна на това. Тя вече решила, че си иска депозита. „Платих 150 долара за снимки, а не да чета подигравки по свой адрес заради килограмите ми в интернет“, споделя обидената дама.

Фотографката обаче смята, че заслужава да й бъде заплатено за услугите, защото е прекарала голямо време за да заснеме и обработи кадрите на Кейти и нейния годеник. Линда се извини на двойката за преправката на снимките без тяхно съгласие.  

Превод и редакция БЛИЦ