Актрисата Роуз Макгауън се обърна срещу доскорошната си приятелка и вярна партньорка в адвокатстването за движението #MeToo – Азия Ардженто. Повод за краха на отношенията им дадоха зачестилите обвинения срещу италианската звезда в сексуален тормоз.

Видна обвинителка от #MeeToo на изнасилвача Уайнстийн правила фелацио на непълнолетен и го яхнала, а после му платила $380 000, за да… (СНИМКИ) 

Макгауън, която заедно с Ардженто бяха сред първите, пропищели от похотливите посегателства на продуцентския магнат Харви Уайнстийн, призна, че е знаела за слуховете, свързани с дружката й няколко дни преди те да станат обществено достояние.

Видната активистка на #MeeToo, която направи фелацио на непълнолетен и го травмира сексуално, проговори за инцидента 

"Много хора искат от мен да дам отговори, свързани със скорошните събития около Азия Ардженто. Тези хора смятат, че понеже съдбите ни бяха неизменно свързани през последната година, че съм свързана по някакъв начин с инцидента. Това не е така", гласи част от изявлението на звездата от „Чародейките“.

Тя допълва, че единственото, което я свързва с колежката й е фактът, че и двете са жертви на сексуален тормоз от страна на Уайнстийн. Двете се подкрепяли през последната година и дори си направили еднакви татуировки. Познанството им обаче се ограничавало единствено до това, уточнява в. Монитор.

Рязката промяна в отношението на Макгауън към Ардженто се дължи на обвиненията срещу самата италианка.

„Получих телефонно обаждане и няколко съобщения от гаджето ми Рейн Доув. Тя каза, че е поддържала комуникация с Азия и че самата тя признала, че наистина е имала сексуален контакт с Джими Бенет. Рейн сподели още, че Азия е получавала голи снимки от него от времето, в което той е бил още на 12 години. Самата тя казала в кореспонденцията си с Рейн, че не е предприела никакви действия спрямо тези снимки. Не е съобщила на занимаващите се с това институции, на родителите ми. Дори не е блокирала Джими в социалните си контакти. Дори не му е изпратила съобщение да преустанови изпращането на тези снимки“, изповядва се Макгауън, като е категорична, че разполага с още данни по случая, но към момента ги пази в тайна заради водещото се разследване.

Преди дни Бенет съобщи в медиите, че е станал жертва на тормоз от страна на Ардженто, която преспала с него в калифорнийски хотел, когато той бил на 17 години. По-късно се появи и второ обвинение срещу италианската актриса и последна изгора на топ готвача Антъни Бордейн. То е от британския комик Джеф Лийч, който е бивш приятел на Ардженто. След раздялата им обаче започнал да получава неуместни видеозаписи от нея. В клипчетата тя се снимала гола до кръста и му ги изпращала, въпреки че знаела, че е сгоден. Когато й казал да престане, тя се засегнала и казала, че праща подобни голотии на всичките си приятели и че те не намирали в това някакъв сексуален подтекст.

Комикът допълва още, че е решил да разкрие този факт, защото намирал за иронично, че някой, който се оплаквал, че е бил насилен сексуално, после правел същото спрямо други хора.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!