Визитата на президента Румен Радев в Словения приключи, но тя предизвика и някои интересни коментари. При това не от кого да е, а от самия словенски президент.

В профила си в "Инстаграм" Борут Пахор споделя кадри от посрещането на държавния ни глава и неговата съпруга Десислава Радева.
На тях се забелязва леката суматоха, която настъпва, когато Радева забелязва, че е оставила следа от червило по бузата на своя домакин и решава да я премахне.

Пахор първо публикува снимка, на която изглежда, че все едно Радева го "гали" по лицето и то пред погледа на съпругата му."Въпрос към публиката: Какво ми направи съпругата на българския президент на официалния прием? а) Удари ми шамар; б) Благослови ме; в) Изтри следите от червило от целувката си. Отговорът - в следващия епизод", пише Пахор.

По-късно държавният глава, който е голям любител на социалните мрежи, пусна и видео, което показва какво точно се е случило.

В коментарите под него повечето пишат, че случката е изключително мила и всъщност не намират нещо лошо в това. Други коментират, че прави чест на съпругата на Пахор, че не е реагирала по никакъв начин на интимния жест. 

Видео от случката може да видите ето ТУК.