Тя мечтаеше да намали бюста си. След три раждания и кърмене гърдите й станаха големи и увиснали, така че страдаше от болки в гърба. Реши се на пластична операция. Но наместо намаление, лекарите увеличили гърдите й с два размера. Освен това имплантите се придвижвали нагоре по гърдите.

"Мислех, че халюцинирам. Мислех, че това не е вярно и това е просто лош сън, ”спомня си тя първите впечатления след операцията. Лекарите направили грешка и вместо да намалят бюста, те го увеличили. Дори в гимназията тя имала обемист бюст и децата й се присмивали. Тя дори имала прякор и постоянно се опитвала да скрие гърдите си. На осемнадесет години тя родила първото си дете. Оттогава гърдите й станали провиснали и тежки: "Стигаха някъде близо до пъпа. Наистина не беше хубаво. Освен това, техният обем се увеличи и беше много болезнено за мен", казва тя. Тъй като планирала да има още деца, решила да отложи пластичната операция. Мечтата й за добър бюст се сбъднала след третото дете, но ненадейно се превърнала в кошмар, а след операцията лекарите я убедили, че е по-добре имплантите да останат в гърдите й. И накрая, след няколко месеца имплантите, които били под кожата, започнали да се движат нагоре.

Отидох при друг лекар, защото вече не вярвах на предишния. Чувствах се като чудовище и най-вече чувствах, че не съм жена. Ужасно се страхувах. ”В друга клиника по пластична хирургия имплантите бяха премахнати и гърдите ми бяха намалени.“ Не можеш да си представиш облекчението. Чувствах, че някой е махнал раница с тухли от гърба ми. Казах им да ми отрежат гръдния кош. Те се засмяха и ме увериха, че ще бъда щастлива след операцията.

Превод: БЛИЦ