Потребителката на Reddit bobthebuilder798 е споделила история за това как е поставила скрити камери в дома си и след като изгледала записите, била неприятно изненадана от поведението на родителите на съпруга си.

Авторката на публикацията споделя, че в резултат на това се е наложило да изгони родителите на съпруга си.

Жената признава, че е много затворен човек и не обича, когато някой пипа вещите ѝ. "Факт е, че израснах в голямо семейство и братята и сестрите ми винаги ми вземаха всичко без позволение. Двамата със съпруга ми дори решихме да поставим ключалка на вратата на спалнята, за да не може никой да рови из вещите ни, докато ни няма. Наскоро поставих и камери навсякъде, защото миналия месец съседите ни бяха ограбени", пише тя.

Потребителката в мрежата разказва, че преди три месеца родителите на съпруга ѝ се преместили при тях. Те искали да ремонтират дома си и помолили сина си да ги приюти за известно време.

"Със съпруга ми заминахме извън града за един уикенд, за да си починем. Когато се връщахме, получихме известие, че някой се е промъкнал в стаята ни. Благодарение на записите от видеонаблюдението разбрах, че родителите на съпруга ми са се промъкнали в спалнята ни и са започнали да претърсват вещите ни, като дори са разкъсали един чаршаф", разказва жената.

Авторката на публикацията и съпругът ѝ били шокирани от действията на роднините и когато се прибрали вкъщи, ги помолили да обяснят действията си. Оказало се, че родителите са смятали, че съпругата на сина им крие бременност, и са решили да потърсят доказателства за това.

"Много се ядосах и веднага поисках от тях да напуснат къщата ни", спомня си тя. Жената се оплаква, че сега получава гневни съобщения от братята и сестрите на съпруга си за взетото решение и недопускането на родителите в дома им.

Много потребители застанаха на страната на авторката на публикацията. "Продължавайте да отстоявате позицията си. Ако никой не иска да приеме родителите, може да се настанят временно в хотел", пише потребител под псевдонима ZZ12zz14ZZZ. "Не ги връщайте при никакви обстоятелства. Това не е нормално поведение", изразява мнението си потребителят PeteyPorkchops.

Превод и редакция: БЛИЦ