Жена от Нова Зеландия отиде на секс парти и разказа за разочарованието си от събитието, съобщава изданието Vice.

Рейчъл Баркър признава, че винаги е искала да присъства на подобно събитие от любопитство. Ето защо, когато разбрала, че в Нова Зеландия ще се проведе „Фетиш бал“, тя решила да отиде там без колебание и платила таксата за посетители - 65 новозеландски долара (около 37 евро) за вход.

Тя казва, че събитието се е състояло в малък бар. Имало дълга опашка за влизане и посетителите на парка наблюдавали бъдещите участници в купона. Баркър възприема това за неприятно, въпреки че носела обикновена малка черна рокля.

Тя признава, че дори не може да си представи колко притеснен е бил неин приятел, който е бил с нашийник и каишка.

Баркър отбелязва, че повечето от присъстващите на секс партито са носели обикновени дрехи, примесени със странни аксесоари като маска с пера или цилиндър с блясък. Само няколко гости носели кожа и вериги.

Най-смелите дошли облечени в костюми от секс шоп, които Баркър намерила за нелепи. Като цяло, казва тя, комбинацията от цивилни дрехи и евтини карнавални принадлежности изглеждала като нелепо детско парти.

"Повечето посетители бяха на възраст между 40 и 60 години и трябва да им отдам дължимото: умеят да се забавляват. Беше удоволствие да гледам тълпа от хора на средна възраст, които безсрамно се наслаждават на себе си и на сексуалните си извращения", казва Рейчъл Баркър.

Събитието включвало и майстори на необичайни секс практики, включително жена, която пробождала кожата с игли. Но тъй като нямало сцена за тях, те се представяли на пода и били невидими заради тълпата. Баркър също се оплаква, че на посетителите не са предлагани безплатни напитки или храна.

"Всичко беше малко тъжно. Не в смисъл, че беше депресиращо или разстройващо, но в него нямаше фантазия, опасност или еротика", казва Рейчъл.

Според нея, не повече от трима души постоянно са правили секс в секс стаята, а останалите само са гледали. Като цяло Баркър отбелязва, че цялото изживяване не е много по-различно от обикновено парти: тя е пила, танцувала е и е пяла ретро хитове в стая, пълна с непознати. Просто, за разлика от обикновената вечер в клуба, повечето танцьори били с маски.

Тя заключава, че при 65 долара за събитието, не е имало нищо на секс партито, което да не може да се намери безплатно в голям град.

Превод и редакция: БЛИЦ

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук