30-годишната Мег Джонсън от Уелс намери пакета, който поръчала преди две години. Това се случило, докато работела в градината си, пише Sky News.

Британката си спомнила, че са й казали през 2022 г., че пратката с роклята е трябвало да бъде доставена, но тогава не е могла да открие никакви следи от нея. Дрехата, която тя поръчала, се е разпаднала на малки парчета години по-късно.

Тя намерила пакета в градината си, докато плевела, но роклята вече не можела да бъде спасена. Куриерската фирма се извинила, след като жената открила в градината си колета, който е поръчала преди повече от две години.

Мег Джонсън казва, че мисли, че доставчикът е хвърлил пакета през оградата и просто си е тръгнал.

"При допълнителна проверка видях, че това е роклята, която бях поръчала преди две години. Опаковката беше скъсана и мога само да предполагам, че е била в контакт с диви животни, а самата вещ беше мокра, покрита с пръст, в който живееха много буболечки и почти напълно се е разложила“, казва тя.

Мег Джонсън, която се възстановява от сърдечна операция, казва, че е била много разочарована от услугата. Тя казва, че се е свързала с куриерската компания, но са й казали, че артикулът е маркиран като доставен от тяхна страна и не може да се направи нищо по въпроса.

Британка се свързала и с Yodel, след като открила, че роклята й липсва.

„Изпратих имейл на изпълнителния директор на Yodel и получих много общ отговор, в който се казва, че не могат да направят нищо, тъй като съхраняват данните само три месеца“, казва тя.

Сега обаче представител на Yodel се е извинил на Мег Джонсън, след като жената намерила изгубената поръчка.

Превод и редакция: БЛИЦ