Жителка на британския град Единбург, премахнала 32 килограма от теглото си, след като съпругът й се оказал измамник и многоженец. Нейната история разказва изданието "Метро".
Мери Търнър Томсън се запознала с американец на име Уилям в интернет. Само три седмици по-късно той й предложил да се оженят. Двамата вдигнали сватба и живели заедно шест години.

Мъжът я убедил, че работи за ЦРУ и от време на време ходи в многомесечни командировки. Веднъж тя трябвало да продаде апартамента и цялото имущество, за да събере 250 хиляди долара, които според съпруга й поискали изнудвачи, заплашвайки да отвлекат децата й.


Мери Томсън заедно със съпруга си измамник

Това продължило, докато Мери Томсън не намерила друга жена, засегната от действията на Уилям. Историите за ЦРУ и изнудвачите се оказали измислица.

Всъщност Уилям криел още две съпруги, с които се срещал по време на своите „командировки“, 13 деца от шест жени и съдимост за сексуално престъпление. По-късно той влязъл в затвора за многоженство, измами и нарушения, свързани с огнестрелни оръжия.Разкриването на истината се оказала тежък удар за Мери Томсън. „След шест години с психопат загубих всичко, останах без дом и с две деца“, спомня си тя. От печал жената напълняла до 120 килограма. Отслабването не било лесно. „Опитах различни диети, но нито една не се получи“, спомня си тя. „В крайна сметка се отказах и реших, че винаги ще бъда такава.“


Измамената съпруга с една от дъщерите си

Мери Томсън все пак успяла да отслабне с помощта на програмата „Втора природа“ (Second Nature), предлагана от Британската национална здравна система.

Тя започнала да ходи повече, намалила количеството въглехидрати в храната си и седмица по-късно започнала да тежи 4,5 килограма по-малко. След 12 седмици жената развила нови хранителни навици и теглото й намаляло с 12,7 килограма.

Превод и редакция: БЛИЦ