Американка с огромна уста, станала известна в TikTok, показа обема на устата си в британската програма This Morning по канала ITV, пише Daily Mail.

30-годишната Саманта Рамсдел от Стамфорд, Кънектикът, САЩ, започна да снима видеоклипове за TikTok през пролетта, когато беше в изолация заради пандемията на коронавируса. Скоро тя откри, че повечето от зрителите се интересуват от устата й, която е широка 9,25 сантиметра.„Когато правих физиономии, хората питаха:„ Какво ти е с устата? “ - каза жената.

„Започнах да снимам забавни видеоотговори за тях.“ В резултат на това над 875 хиляди души се абонираха за нея за броени месеци. Благодарение на тази популярност, за всяко видео тя получава по 14 хиляди долара.Водещите на „Тази сутрин“ направиха модел на главата на Саманта Рамсдел в естествен размер и успяха да набутат в устата й ябълка, поничка, наполовина сгънат сандвич и коледна свещ, спечелена от един от зрителите. Американката, комуникирала с тях чрез видеовръзка, показа, че ябълките наистина лесно се побират в устата й.

Превод: БЛИЦ