Жена, която казва, че гърдите й са толкова големи, че ги е изгорила на скара, се оплака, че не може да получи намаляване на гърдите, финансирано от Здравната каса.

Есме Лили Клемсън от Улвърхамптън претърпяла злополучния инцидент, когато чистела в ресторанта за бързо хранене.

Тя каза, че е била изгорена, след като една от гърдите й с допряла горещата скара.

Страшният инцидент е един от многото болезнени инциденти, които е претърпяла в резултат на големия си бюст.

20-годишната също каза, че все още е травмирана от някои от преживяванията си в училище, където винаги са я наричали „големи гърди“.

Тя също така признава, че получава страховити коментари от мъже на улицата, които правят забележки за тялото й.Блондинката казва, че сега е достигнала точка на пречупване и моли непознати да й помогнат да плати за частно намаляване на гърдите, след като е била отхвърлена от здравната каса.

Пред The Mirror тя каза: „В момента гърдите ми са 32JJ/K. Хората на моята възраст обикновено са 32C.

„Не минава ден, в който да не мисля за намаляване. Това би означавало света за мен."
Есме каза, че се е разплакала, когато е получила опустошителните новини, тъй като това е била последната й възможност да се оперира, преди семейството й да се премести в Канада през септември.След като най -накрая прие, че няма да може да получи намаление он касата, Есме сега иска дарения, които могат да й помогнат да плати за частно лечение.

Тя казва: „Нямаме пари да плащаме, за да го направя насаме тук.“Есме се надява да започне да ходи и да участва в повече дейности след намаляването на бюста, тъй като вече няма да бъде засегната от болката.

Превод: БЛИЦ