Все повече знаменитости демонстрират външния си вид на червения килим на филмовия фестивал в Кан. Сред тях е и 24-годишната Бела Хадид, която се е осмелила да облече провокативен тоалет.

Американската супермоделка се е появила на престижно събитие в тясна черна рокля от новата колекция на марката Schiaparelli, а в Instagram бяха публикувани впечатляващи кадри. Главната особеност на роклята се състои в това, че е изрязана, разкривайки гърдите на красавицата.Все пак, доколкото е възможно, голият бюст е прикрит от масивна позлатена огърлица. Необичайната визия е допълнена и от обеци с камъни.

Потребителите са оценили красотата на момичето, въпреки че смятат, че моделката я е постигнала с помощта на пластичната хирургия.Обръща се голямо внимание и на екстравагантното облекло. Идеята на дизайнера, обаче, не се е харесало на мнозина: потребителите смятат, че е болезнено да гледат Бела - според тях бижуто се е впило силно в гърдите ѝ.

"Тя е от друга планета, Бела е божествена", "Съжалявам, но изглежда наистина евтино", "Нещата в модата не вървят добре", пишат някои от коментиращите.Бела Хадид е американска моделка от палестински произход. Тя е родена в семейството на известния архитект и бизнесмен Мохамед Хадид и моделката Йоланда Хадид.

Преди време пластичният хирург Джулиан Де Силва проведе изследване, според което лицето на Бела е максимално близко до идеалните пропорции и тя може да се нарече най-красивата жена в света.

Превод и редакция: БЛИЦ