Потребителка в мрежата се оплака от майка си, която я принудила да роди дете на бездетната си сестра. Тя разказа за случая във форум в Reddit.

29-годишната авторка на публикацията обяснява, че 34-годишната й омъжена сестра от пет години се опитва да има дете. Преди две години тя успяла да зачене дете, но претърпяла спонтанен аборт в първия триместър на бременността.

След пет месеца авторката на поста ще се жени за „мъжа на мечтите си“. Според нея, тя често обсъжда съвместното бъдеще с любимия си. Един ден, по време на пореден разговор, мъжът изразил надежда, че булката ще забременее по-късно от сестра си. Той отбелязал, че това ще помогне да се избегне "ненужна драма".

1500 лв. Казино Бонус за Нови Клиенти на efbet.com

По-късно жената предала думите на възлюбения си на майка си, на което тя казала: „Винаги можеш да износиш дете за сестра си, за да предотвратиш подобни проблеми.“ След това тя започнала да твърди, че се шегува.

Авторката на публикацията обаче разбрала, че майката говори сериозно. Освен това тя си спомнила, че сестра й също многократно е правила подобни коментари за нея. „Поради това мисля, че те вече са обсъдили това заедно и искат да го направят“, признава тя.

Авторката на публикацията заявява, че никога не би могла да роди дете на друга жена. Освен това тя е в обтегнати отношения със сестра си от дете. Жената признава, че в миналото я е презирала. В същото време според нея майката винаги е била на страната на голямата си дъщеря, така че тя ще настоява за сурогатното майчинство.

Превод и редакция: БЛИЦ

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук