Жителка на Есекс се раздели с приятеля си и направи богатство, продавайки откровени снимки за отмъщение. Нейната история е публикувана от Daily Mail.

Британката Уилоу Скай каза пред журналисти, че е хванала гаджето си да изневерява. Освен това, според героинята на материала, при раздяла той я е обидил, казвайки, че „никой от мъжете няма да й се възхищава“.

„Трудно е, когато човекът, на когото сте искали да се харесате, ви кара да се съмнявате във вашата красота. Думите на бившия ми ме накараха да се почувствам като провал “, каза тя.

Според изданието британката е решила да отмъсти на младежа и е започнала да продава интимните си снимки на платформата OnlyFans, където потребителите получават достъп до съдържание срещу заплащане. Отбелязва се, че в момента моделката печели 25 хиляди лири на месец.

23-годишната Скай призна, че публикуването на откровени снимки в OnlyFans е повишило самочувствието й, тъй като редовно получава комплименти от абонатите: „Научавате се да обичате себе си, като постоянно експериментирате с тялото си, когато снимате“. Момичето добави, че не я интересуват мненията на другите, които критикуват нейната дейност.

Превод: БЛИЦ