Четирите деца загинаха трагично снощи в Стафорд, Великобритания заради изтичане на газ, съобщава "Дейли Мейл". Според съседите, които също са съкрушени огън излизал от къщата в ранните часове на тази сутрин. 

Огънят е започнал в една от детските спални, преди да се разпространи към останалата част от къщата. Съсед разказва как е чувал писъците на децата, когато пламъците обхванали спалните. Чували се и експлозии.

Загинали са три момченца - Райли, на 8 г., Кигън - на 6 г, Оли на 3 и тяхната сестричка Тили на 4 г. Родителите Натали Юнит, на 24 г., и Крис Моултън, на 28 г., и техният едногодишен син, Джак, бяха спасени и отведени в болница, където се очаква да се възстановят от вдишването на дим и от изгарянията, които са претърпели.

Бащата на децата скочил от прозореца с най-малкото дете в ръцете си, когато пламъците се вдигнали, а майката успяла да почука на съседите, да ги събуди.
Приятелите на семейството плачейки оставяха цветя и мечета близо до мястото на опустошителния огън тази сутрин.


„Те бяха много хубави, всички щастливи, смееха се и се шегуваха. Едно от момчетата ме наблюдаваше от прозореца, когато разхождах кучето и ми махаше".

"Те бяха хубаво семейство, виждах майка им да кара децата на училище"

"Имам свои собствени деца и не мога да си представя болката, през която минават. Просто се чувствам толкова съкрушен за семейството и за тези бедни деца. Не са имали шанс"

"Абсолютно безмълвна съм. За една нощ почти цялото семейство изчезна".
Това са само част от изказванията на съседите и приятелите на семейството, което изгуби 4-те си деца в една нощ.