Отхвърлен ухажор измисли жестоко отмъщение и заля с киселина детето на любимата си. Бруталното нападение се е разиграло в края на декември миналата година в Индия, съобщава „Дейли мейл”.  
2-годишният Адитя Радж играел на улицата, когато към него се приближили 27-годишният Мангал и негов приятел. След като за пореден път бил отхвърлен от майката на момчето, Мангал решил да й отмъсти и залял детето с киселина.


 
Майката Сони разказва, че съседът й Мангал я преследвал от дълго време. Той настойчиво й предлагал брак, което я принудило да се премести в друг район. Далеч от ухажора си, Сони се надявала, че най-сетне ще намери покой, но той решил да накаже сина й. След като залял детето й с изгарящата течност, Мангал го захвърлил до кофите за боклук. „Намериха сина ми до боклука с разтопено лице. Минаха 10 месеца, а сякаш беше вчера”, разказа 26-годишната жена. За щастие, момчето получило качествена медицинска помощ и това спасило очите му. Местните власти се съгласили да платят лечението на детето и то претърпяло три възстановителни операции. Въпреки това, лечението му трябва да продължи.

Нападателят на малкия Адитя все още не е наказан и свободно се разхожда по улиците. Полицаите са арестували само 20-годишния приятел на наранения ухажор.


„В това престъпление има двама виновни, но наказание ще понесе само единия от тях. Преследвачът все още е на свобода и във всеки един момент може да се върне и да убие жена ми и Адитя”, казва бащата на момчето Джеймна Прасад. 

Превод: БЛИЦ