Двойката от "Къщата на ужасите" В Калифорния ще лежи минимум 25 години в затвора, след като 13-те им деца направиха брутални разкрития за кошмара, в който са живеели. Дейвид и Луис са осъдени в петък на доживотен затвор с възможност да излязат условно след 25 години, след като направиха пълни самопризнания на втора инстанция от делото, пише Daily Mail.

Две от децата им - Дженифър и Джошуа прочетоха обвиненията срещу тях, след като именно те разкриха за ужаса, в който са отгледани. 

Родителите им се задавиха сълзи, докато слушаха децата им да говорят за кошмарите как са били оковани, бити и са гладували в дома си.

"Родителите ми взеха целия ми живот от мен, но сега си го връщам", казва Дженифър в съда, докато треперейки гали лабрадорчето, което й е пратено да я успокоява."Видях как баща ми променя майка ми. Той почти успя да направи и същото с мен, но аз осъзнах какво се случва. Вярвам, че всичко се случва с причина. Животът ми може би е бил лош, но ме е направил силна. Борих се да стана човека, който съм. аз съм боец", разказва още 30-годишната им дъщеря.

Синът им Джошуа споделя за кошмара, когато той и братята и сестрите му са били оковавани с вериги и пребивани. "Това е в миналото. Обичам родителите си и им прощавам за злините, които са извършили. Те ме научиха да стана независим", казва Джошуа, който в момента учи за софтуерен инженер и разкрива, че на 27-годишна възраст се е научил да кара колело, да плува и да си готви вкусна и полезна храна. 

"Може би не е най-правилния начин да ни отгледат, но съм благодарна, че го преживях и ме направи човека, който съм сега. Искам да им благодаря, че ме научиха да вярвам в Господ", споделя Дженифър, която също учи в колеж и живее сама. 

 

Една от малките им дъщери - Джой, смята, че това, което родителите й правели е било само и единствено, за да ги предпазят. Тя също прави интересни признания за някои от изтезанията, на които е била подлагана. Джой пише в показанията си, че майка й „не искала да използва въжета или вериги“, но „се страхувала“, че децата й „приемат твърде много захар и кофеин“.

Родителите се извиниха за всичко, което са причинили за децата си. 

"Благодаря на Господ за всичките си деца. Всяко едно от тях е благословия. Не съм имал лоши намерения с начина си на възпитание и никога не съм искал да нараня децата си. Моля се децата ми да се грижат едно за друго, след като ние вече не можем да го правим. Всички те ми липсват и се надявам да мога да се свързвам с тях по телефона", споделя бащата Дейвид пред съда. 

"Съжалявам за всичко, което съм направила. Обичам децата си и тяхното щастие е изключително важно за мен. Искам да знаят, че мама и тате ще са добре. Вярвам, че Господ има добър план за всеки един от тях", допълва майка им. 

Припомняме, че през 2018 година, 17-годишната им дъщеря Джой е успяла да скочи през прозореца на къщата им и да позвъни на 911 през трудно работещ телефон. 

Превод: БЛИЦ