Появиха се нови разкрития за убийството на красивата Теодора на гробището в Атина.
Докато роднини, приятели и членове на семейството се опитвали да убият 58-годишния килър в съда, полицията провеждала пресконференция, за да осветли всички аспекти на това злобно убийство, пише "Български новини".  Убиецът, който е разведен и има дъщеря, бил арестуван и лишен от свобода през юни 2011 г. за притежание на 37,5 кг хашиш и бил освободен през май 2017 г.

След престъплението е прескочил оградата на гробището, хвърлил ножа и кървавата си риза в кошче на голямо разстояние от мястото на убийството, както и чанта на жертвата, която по-късно се върнал и изгорил. После взел автобуса и стига до Омония и платформите за закупуване на откраднати мобилни телефони.Той продал смартфона само за 20 евро и след това отишъл да си купи дозата. След като взел наркотиците, той си тръгнал за дома си. Там се дрогирал окончателно и заспал. На следващата сутрин, разбирайки какво се е случило, той обръснал главата си, за да не бъде разпознат. Според информацията, убиецът е бил в гробищата, за да открадне свещи и лампи. След това да ги продаде като скрап, за да изкара пари.

Кървави салфетки

Неговият биологичен материал е открит в две салфетки, които са били импрегнирани с кръвта на нещастната Теодора и които са били близо до мястото на убийството, на 2-ро Гробище в Атина.  Грешките на убиеца, довели до арест

Нападателят изключил телефона, когато сключил сделката със собственика на магазина на Омония, където го продал. Това е последният път, когато е излъчен сигнал от устройството. Така е намерено и мястото на продажбата. Собственикът на магазина няколко часа по-късно отново отвори телефона за поставяне на нова SIM карта.

Убийците на Зебер

После полицейските служители отново забелязали IP на клетъчния телефон на Теодора. Със специална техника локализират мястото и намират магазина за крадени вещи. Показват на собственика снимки от охранителните камери и убиецът е разпознат. Така изродът е идентифициран и заловен.  

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!