Джон Кипке от Мичиган, САЩ, сподели снимка с група ловци на духове, за която се твърди, че показва призрачна фигура, гледаща към спящо дете.

Снимката е направена месец след смъртта на дядото на момчето. Мъжът сподели снимката във Facebook.

Зловещата снимка, направена от домашна охранителна камера, показва сенчеста фигура, за която се твърди, че се надвисва над спящо дете. Мъжът откри този кадър през август 2022 г.

"Не съм сигурен какво е, но една от вътрешните ми камери го записа. За съжаление вътрешната система не влиза в режим на видео, а само прави снимки на движение и звук. Доколкото ми е известно, никога не са се свързвали с мен Неземни сили или не се случваха странни неща, но аз живея в 100-годишна селска къща, освен това, това е моят най-малък син, просто ми се стори интересно", пише Кипке.

Джон каза, че има пет камери в къщата си, но само една е уловила призрачна фигура. Тя направила само една снимка. Той също така спомена, че дядото на момчето е починал през юли 2022 г., месец преди датата, показана на снимката, съобщава "Глас нюз".

Силуетът на снимката нашумя в социалните мрежи. Потребителите на Facebook побързаха да споделят своите теории за призрачната фигура:

„Прилича на джентълмен. Виждат се очертанията на тялото му, главата, раменете, ръцете му“;

"Прилича на възрастна жена с къса тъмна коса, облечена в домашна дреха? Изглежда, сякаш гледа дете";

„Уау. Не виждам мъж като другите хора. Виждам жена с черна коса и рокля в стил 40-те или 50-те години. Тя има престилка върху нея. Но да, тя гледа сина ви. Лицето й също е замъглено, за да видите някакви подробности, но тя изглежда има къса, къдрава коса."

„Прилича на петно ​​върху обектива“, „Прилича ми на мъгла“, „Размазване при движение“, пишат те.