Повечето хора биха му завиждали, но самият той е отчаян. Неговият огромен пенис му пречи да установи нормална връзка с приятелка, дори ако е проститутка.

"Имам наистина голям проблем. Винаги съм знаел, че няма среден размер, защото всеки коментираше това след тренировки в училище. Дори имам прякор "Разрушител на бъбреци". Всички момчета биха искали да имат такъв голям пенис, но това никак не е добре. За съжаление все още съм девствен, а съм на 31 години. Най-близко  до него се е доближавала моя приятелка, която го докосна с ръка, но след това не искаше да има връзка. Опитах се да правя секс с проститутка, но веднага щом го видя, тя ми върна парите и избяга. Моля, помогнете ми! Аз съм отчаян," пише младият мъж в авторската колонка на Колин, в Дейли Мирър,

Това е нейният отговор: "Вярвам, че имате голям пенис, но не мисля, че това е основният проблем. Струва ми се, че това, че са те подигравали в училище, всъщност е причината да нямаш полов акт. Това е "спирачката", която ти е попречила да продължиш живота си с тази, която си искал. Сигурна съм, че един ден, когато срещнеш истинското момиче, всичко ще дойде на мястото си.

Превод: БЛИЦ