Зездата от нашумелия в България сериал „Кухня“ Дмитрий Назаров стана неволен участник в неприятен пътен инцидент. Изпълнителят на ролята на главния готвач на ресторант Claude Monet Виктор Баринов блъснал с личния си автомобил пешеходец, като драмата се разиграла в Москва около 23,30 часа в понеделник вечерта, информират световните осведомителни агенции. Жертвата е 29-годишен мъж, който пресичал улицата в непозволено място.

По предварителна информация пешеходецът бил пиян и се опитал да притича до отсрещния тротоар на Варшавското шосе, когато бил блъснат от актьора. Пети канал на руската телевизия съобщава, че Назаров останал на мястото на пътното произшествие и сам повикал КАТ и Бърза помощ. Пристигналият на мястото на инцидента лекарски екип диагностицирал у младия мъж множество счупвания.

Дмитрий Назаров е носител на званието „Народен артист на Русия“. От 2003 г. играе на сцената на московския художествен театър „Чехов“. Зад гърба си има повече от 40 роли в киното и телевизионните сериали. През последните години нашумя, благодарение на ролята си в сериала „Кухня“.