Потребителката на TIkTok Хана е споделила как е устроила разследване и е хванала приятеля си в изневяра чрез намерена коса от любовницата му в леглото.

Хана е публикувала поредица от видеоклипове в TikTok, в които призовава другите потребители да се доверят на инстинктите си. От дълго време тя е сънувала кошмари, в които бившият й вече приятел, живеещ далеч от нея, прави нещо лошо. "Имах предчувствие, че нещо не е наред", обяснява тя.

През вечерите през уикенда мъжът винаги изчезвал. Обезпокоена от това, тя му се обаждала и му пишела, за да види дали е добре, но той отговарял едва на следващия ден.

Когато попитала мъжа какво се случва, той отговорил, че прекарва времето си с приятели или играе футбол. "Винаги съм му вярвала", подчертава потребителката на TikTok. Тя решава да вземе самолет и лети четири часа, за да го изненада.

Но когато пристигнала в дома му, жената открила в леглото му руса коса. "Прегледах списъка му с приятели във Facebook и открих всички жени с руса коса, които живееха в неговия град", казва тя.

Хана открила едно момиче, което отговаряло на критериите и била колежка на мъжа. След това тя открила кореспонденцията им на неговия компютър, която мъжът се опитал да изтрие. "Писах й от неговия профил: "Здравей!", а тя отговори: "Здравей, нямам търпение да те видя."

След публикуването си видеоклипът е събрал над 1,4 милиона харесвания и коментари от потребители, които се възхищават на детективските ѝ умения.

"Представете си какво би било, ако във ФБР работеха предимно жени", пише един от тях. "Интуицията ни е суперсила", отбелязва друга потребителка.

Превод и редакция: БЛИЦ


 
@hana.belay

Trust your instincts #fyp #cheater #summerwalker

♬ Insane - Summer Walker