Млад мъж използва социалните мрежи, за да разкаже за любовните неволи, които наскоро изпитал.

Матиас Паскански разказа в ТикТок как решил да заведе момиче на концерт за първа среща, вместо на ресторант, тъй като искал да бъде нещо по-различно и по-разчупено.

Хора, това, което ми се случи, няма да го видите в никой филм. Просто не мога да го повярвам, започва разказа си мъжът.

По думите му той се запознал с въпросното момиче преди няколко месеца, но започнали да си говорят отскоро. В един момент я поканил да отидат на концерт като за първа среща. Момичето се съгласило, но с уговорката, че след концерта тя ще остане у тях за нощта, тъй като живее доста далеч и не иска да се прибира толкова късно.

Всичко вървяло повече от прекрасно до момента, в който не свършил концертът. Тогава момичето отишло до хотела, в който е отседнала групата, за да ги изчака за снимки и автографи. Когато музикантите се появили, те си направили снимки с нея и тогава – за неприятна изненада на Паскански – китаристът на групата поканил момичето да пият вино в хотела, което предложение тя веднага приела.

Той е рок звезда, а аз... аз съм просто едно нормално момче, но изобщо не очаквах, че нещата ще приключат по толкова ужасен начин. В момента стоя пред хотела, но не зная дали да продължавам да я чакам или да се прибирам вкъщи, защото и аз не живея много близо, споделя той и допълва, че „всеки път доверието му към жените намалява.

В края на видеото момчето с огорчение коментира, че в днешно време „портфейлът и славата убиват кавалерството“.

„Не забравяйте това, защото току-що ми се случи. Никога не съм мислил, че нещо подобно е възможно да стане“, добавя още той.

 

@matiaspascansky otra más #tiktok #parati #fyp #citafallida ♬ sonido original - MatiPas

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук