В днешния епизод на рубриката "Новите известни" екипът на "Здравей, България" стана част от истински латиноамерикански сериал, но по български.

Любов, раздяла, смях, сълзи - потребителите в социалните мрежи съпреживяват любовния живот на Стела Павлова - героинята в поредния епизод на рубриката. През последните седмици от една от най-обичаните звезди в мрежата, тя се превърна в най-нападаната заради събитията от личния й живот.

След като Стела и Сандев се разделят, тя се хваща с 20 години по-възрастен от нея мъж. В този момент мрежата прегрява от негативни коментари за новата й връзка. 

"Решихме, че е най-добре със Сандев да се разделим, за да няма драми и скандали. След 4 месеца срещнах нов човек и тогава хората започнаха да ме "хейтват", споделя Стела. 

"Моят приятел е с 20 години по-голям от мен и хората автоматично решиха, че съм с него заради пари и съм зарязала бившия си заради него. Това няма как да го обясня аз на хората", разказва тиктокърката. 

На въпроса какво намира в 20 години по-възрастния Щерев, тя отговаря: "В него откривам себе си. Това, което съм искала партньора до мен, го има в него. Открила съм го и без значение колко ще продължи. Надявам се да е вечно".
 
@stelapavlova

200 лева?!?!

♬ original sound - stelapavlova
Не след дълго обаче Стела и Щерев се разделят и тиктокърката прави компилация от забавни клипове, посветени на раздялата им. 
@stelapavlova

Нека завиждат! #тренд #бг #stella

♬ original sound - stelapavlova
@stelapavlova

Не ми пука! #панайр #stella

♬ Ти не си за мен - Galena

@stelapavlova

Ич ми не е! #негубикураж #stella

♬ orijinal ses - Mustafa Angelov