Момиче без зъби разкри тайната на перфектната си усмивка и изненада потребителите в мрежата, информира "Сън". Видеоклипът е публикуван в TikTok.

На кадрите от видеото потребителката с никнейм iamtoothlessandruthless1 отговаря на коментар на един от абонатите си, който прави комплимент за усмивката ѝ. "Боже, зъбите ти са идеални!" - пише той.

Във видеоклипа момичето се смее в отговор на съобщението, а след това изважда изкуствената си челюст от устата си и я показва пред камерата. "Никой никога няма и да си помисли, че са изкуствени", отбелязва блогърката.
 
@iamtoothlessandruthless1 Reply to @jayden.tmr #foryou #teeth #thanks ♬ original sound - Toothlessandruthless
В други видеоклипове на блогърката, която е била наркозависима в миналото, се вижда, че тя е с напълно липсващи зъби на двете челюсти и затова носи протези.

Видеоклипът стана вирусен с над 800 хил. гледания и 150 000 харесвания. Потребителите в интернет бяха изненадани от видеото на блогърката.

"Какво? Абонирана съм за теб от шест месеца и едва сега разбирам, че имаш протези!", "Колко добре са направени протезите ти. Ако не ги беше свалила, никога нямаше да разбера истината", "Така момичетата мамят момчетата", "Шокирана съм", "Така или иначе ти си красива", пишат те.

Превод и редакция: БЛИЦ