Младолика жена разкри истинската си възраст и предизвика объркване сред нетизените. Съответното видео в TikTok привлече вниманието на журналисти от The Sun.

На кадрите жителката на Калифорния Мама Аяна обясни, че заради младежкия й външен вид много абонати я смятат за 20-годишно момиче, докато в действителност тя е на 48 години. 
 
@the.officialmama Since I just turned another year older #summerlooks #fyp #littlebitfancy #bayarea #likefinewine #momsoftiktok #greeneyedgirl #foryoupage #genx ♬ original sound - Antonio ✪


Героинята на материала се появи пред публиката в бяло горнище и синьо дънково яке. От видеото се вижда, че по лицето й няма бръчки.

Публикацията стана вирусна и събра повече от милион гледания и 133 000 харесвания. Нетизените бяха изненадани от истинската възраст на Аяна, за която започнаха да пишат в коментарите.

„Значи ще ни разкриеш ли тайната си?“, „Изглеждаш на 20 години“, „Не мога да повярвам, че си по-възрастна от майка ми!“, „Аз съм на 22 години и искам да го кажа, че изглеждаш по-добре от повечето момичета на моята възраст“, ​​казаха те.През септември блогърърката Фатос Фатма, който изглежда много по-млада от годините си, разкри истинската си възраст и също изненада нетизените. Тя обясни, че непознати я смятат за млада и не й дават повече от 35 години. Фатма призна, че в действителност е била на 52 години.

Превод: БЛИЦ