Сладката двойка все още не е успяла да изгуби романтиката във връзката си и периодично си организира откровени снимки. Съпругът е възхитен от легендарната си съпруга-моделка, въпреки голямата разлика във възрастта.

48-годишната германска супермоделка е притежателка на великолепно тяло, което се стреми да показва при всяка възможност. Хайди Клум се е възползвала от поредния свободен момент и се е изложила на слънчевите лъчи, решавайки, че всякаква дреха би била излишна.Блондинката се настанила на огромен шезлонг, скривайки очите си зад очилата, но разкривайки най-съкровеното. Въпреки това, за да не премине окончателно границата, моделката все пак е сложила ръка на голите си гърди.

Автор на горещия кадър е младият съпруг на Хайди - 31-годишният китарист на германската група Tokio Hotel Том Каулиц. Музикантът често снима възлюбената си по този начин.Хайди Клум е германска супермоделка, актриса и водеща на предаването Top Model German. Блондинката и Том Каулиц се ожениха тайно през 2019 г. За музиканта този брак е втори, а за Хайди е вече трети.

Превод и редакция: БЛИЦ