Потребител на китайската социална мрежа Douyin от провинция Жирин (Китай) е стопанин на шестгодишен ретривър, когото обича толкова много, че му е посветил цял акаунт. 
 


Женският домашен любимец се казва Маомао и се научи забавно да „говори“ с господаря си, а той от своя страна я разбира, пише Daily Star.

"Заедно сме достатъчно дълго, за да мога да разбера какво иска тя всеки път, когато издаде звук," казва стопанинът.

Маомао може да съобщава по сладък, хленчещ начин, че е гладна, иска да се разходи или да я гали. В същото време кучето няма недостиг на лакомства: неговият стопанин е собственик на компания, която произвежда лакомства за кучета. Според мъжа обаче неговият домашен любимец никога не краде храна. „Тя разбира, че в къщата няма други домашни любимци и в крайна сметка всички деликатеси все ще отидат при нея“, каза той.

Видеоклиповете с очарователно куче печелят милиони гледания и потребителите няма как да не бъдат трогнати от нея. „Как обичам да слушам това флиртуващо хленчене“, „Тя е толкова сладка“, „Ти си щастлив баща“, пишат коментаторите, като отбелязват, че собственикът трябва да следи тежестта на пълничката красавица, която иска да поеме всичките лакомства в света.

Превод: БЛИЦ