Обикновено сватбеното тържество се съпровожда от музика, фойерверки или поръсване с ориз и конфети. Но двойката Гейб Джесъп и Амбър Бамбир са решили, че това е твърде скучно и банално, затова те направили ефектно огнено излизане.

"Излизането на младоженците е забавен начин да се сложи край на сватбената вечер. Това е и чудесен шанс да направите страхотни и запомнящи се снимки", пише сватбеният фотограф на двойката.

По време на сватбената си разходка Гейб и Амбър запалват дрехите си и тръгват по пътеката, като се държат за ръце и горят за няколко секунди, преди огънят бързо да бъде потушен.

Не се притеснявайте за здравето на младоженците: в крайна сметка и двамата не са чужди на подобни трикове. Двамата са професионални каскадьори и често работят на снимачната площадка на холивудски филми, където постоянно им се налага да скачат от високо, да взривяват нещо, да палят огън, да падат красиво и т.н.

За да не пострадат, съпрузите са нанесли гел против изгаряне върху кожата и косата си, а Амбър носи перука, за да не се превърне истинската ѝ коса в пепел.

Въпреки че гостите на сватбата са знаели точно на чие парти присъстват, те все пак не са очаквали, че двойката каскадьори ще иска да се самозапали. Когато младоженците показват своя трик, тълпата избухва в аплодисменти.

След церемонията сватбеният фотограф на двойката Ръс Пауъл публикува в профила си в TikTok видеоклип с впечатляващия огнен трик на Амбър и Гейб. Видеото е събрало повече от 14 милиона гледания.

Превод и редакция: БЛИЦ