Звездите като предопределят нещо, мърдане няма. Ако някой си е орисан за друг, прави-струва, накрая пак там каца. 24-годишният Кюрън Маккейн и 61-годишната му съпруга Шерил Макгрегър от Роум, Джорджия, се срещнали още когато той бил на 15, но връзката им разцъфтяла много по-късно, пишат от bg-voice.com

Кюрън бил в ресторант, управляван от сина на Шерил, когато се видели за пръв път. Първоначално изгубили връзка чак до 2020 година, когато той я видял да работи на касата в магазин. През есента на 2021 година се оженили. Двамата искат пълноценно семейство, което значи – тяхно дете. Шерил има вече седем деца от предишни бракове, както и 17 внуци.
 

@ttvleolove_3backkup #duet with @kingqurannewpage we’re expecting #ForzaHorizon5GO #roborockrun #unbanttvleolove_3 ♬ original sound - King quran


„…Заслужаваме наше дете. Опитваме за дете, но с възрастта като че ли сурогатно майчинство или осиновяване стават по-добрите възможности“ – каза Кюрън, цитиран от „Сън“.

Двойката предпочита суроганта майка да им износи детето, но се притеснява от сведенията за усложнения при други семейства. Искат майка, която да подпише, че няма да има нищо общо с тяхното дете, след като се роди. Ако ще осиновяват, ще предпочетат бебе то двете раси, защото така ще се чувстват като истинските му родители.

Шерил е наясно, че разликата във възрастта поражда специфики при отглеждането на детето. Тя казва, че е предвидила, че вероятно „няма да е тук“ толкова дълго, колкото Кюрън и смята, че той няма да има проблеми да се справи с отглеждането, защото „ще бъде страхотен баща, защото е отговорен човек“.

Двамата срещат много лошо отношение от онлайн хейтърите. На Кюрън писали, че се среща с баба си
 

@ttvleolove_3backkup @oliver6060 #KFCSecretMenuHacks #fyp ♬ original sound - Ckizy


„Тя е по-млада от баба ми. Не сме различни от другите двойки. Любовта си е любов“ – отговаря той.

Младежът е категоричен, че каквото и да им говорят троловете, не може да ги нарани, защото „в края на краищата имаме един друг“.

„Съжаляваме ги“ – добави Кюрън относно хейтърите. Двамата са щастливи независимо какво се говори за тях.