25-годишните сестри Инка и Нийле Хьопер от Бавария, Германия, могат да се похвалят с шеметен успех, който са постигнали в света на модата. 

На 15 -годишна възраст моделите се преместват в Милано в преследване на мечтата си, а сега работят с марки като Dior и L'Oreal, пише Daily Star.Популярността им обаче има и сериозни недостатъци. Например, твърде упорити мъже, които не разбират думата „не“. Инка и Нийле са симпатични на феновете, които редовно им признават любовта си под снимките им по бельо или разкриващи тоалети. Но има и такива, които им изпращат неприлични оферти в лични съобщения. Често на момичетата се обещават пари за лична среща с фен. 

Въпросите, които моделите получават в социалните мрежи, също не се различават по разнообразие и добри маниери. - "Споделяте ли си момчетата?,"е най -често срещаният сред тях. Близначките признават, че наистина имат специална връзка, която не всеки е готов да разбере и приеме."Да си близнак означава да имаш особено влияние върху живота си, мисля, че всички близнаци ни разбират. Вече имате сродна душа под формата на друг брат или сестра, така че нямате чувството, че нещо ви липсва. Когато се срещаме с някого, той трябва да разбере, че прекарваме много време заедно. Много хора смятат, че това е нездравословно, но ние не ги слушаме," казват Инга и Нийл Хьопер.

Превод: БЛИЦ