Култов пловдивчанин познат като "Чеченеца" е новият герой на ТикТок, а фразата "Ахмат сила" е неговият начин да демонстрира мощ в социалните мрежи, помагайки му да набира нови почитатели.

Откакто интернет стана достъпен се появиха всякакви образи, но от съвсем скоро в социалните мрежи се откроява ярък индивид, а именно – Чеченеца. Неговото име всъщност е Кодин, както става ясно от неговите видеа, но той казва за себе си, че е 100 процентов българин.

Нацепен (или не съвсем), страшен, криминален, с диагоналка - ние лично сме респектирани и следим със силен интерес как ще се прояви този талант! Ако не сте се запознали все още с него, вижте първите му интернет прояви.

Чеченеца и неговите приятели

Чеченеца бързо набра популярност и взе страха на цял Пловдив, вдигна всички щанги и показа колко много пари има! Той не е сам, има своите приятели, които не му отстъпват по ексцентричност. Тук наблюдаваме Чеченеца в компанията на Васко Далаверата, а зад тях Тошо Куката помпа кофички. 

 

@vdalaverata2023 #chalga_party_international2023 #dalavera_news2023 #v_dalaverata2023 #vasko_dalaverata2023 #vasko_dalaverata_e_marka2023 #novakovo_city2023 #novakovo_style2023 ♬ original sound - Васил Атанасов

 

Чеченеца и Тошо Куката

В долното видео ще видите Чеченеца в обичайното му обкръжение и амплоа – пред скъп джип Мерцедес, рамо до рамо с Тошо Куката, с който са в сериозни братски отношения и заедно шпорят мощните си джипове..

 

@chechenecaoriginal

Чеченеца и Тошо куката се возят в Г класа

♬ original sound - Checheneca Original

 

Не е рядкост Чеченеца да е придружен от антураж, който му отваря вратата на колата и го посреща като бей. Така Чеченеца получава полагащата му се чест, която го отличава от раята и простолюдието.

Чеченеца обича да демонстрира и силата си. Едно от първите видеа по този повод беше видеото, в което той чупи стол в дърво. А ако някой се закача с него – той заплашва да вкара пластмасова тръба, там където слънце на огрява. 

 

@checheneca1985

 

♬ original sound - Checheneca.original

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук