Адвокатата на Джони Деп Камил Васкес се превърна в една от най-популярните теми в световните портали, след като Амбър Хърд беше подложена на кръстосан разпит в съд във Вирджиния, особено след интимна прегръдка с известния актьор.

Какво се крие зад близките отношения между адвокатката и нейния клиент, разкрива експерт по езика на тялото.

И докато по време на разпита на Хърд „правният орел“, както наричат Васкес, беше безмилостна към актрисата, в отношенията си с Джони Деп тя показа своята далеч по-нежна страна. Тяхното взаимодействие, а именно прегръдките и погледът на адвоката към холивудската звезда, накараха Джони да изглежда като „романтичен герой“ в съда. Да, точно като в някой от старите му филми, пише New York Post.

Докато снимки и кадри от съдебната зала се разпространяваха в социалните мрежи, започнаха слухове, че двамата са "повече от просто сътрудници". Експерт по езика на тялото обаче твърди, че истината е съвсем друга и че всичко е направено, за да се представи Деп като „по-мек и симпатичен“.

„Звучи като флирт, но вероятно това е смисълът. Ако една снимка казва 1000 думи, тогава „тези думи изглеждат като страниците на Mills & Boon““, казва експертът Джуди Джеймс пред Daily Mail, позовавайки се на издателството за любовни романи.

„Нейното поведение връща Деп в ролята на романтичен герой и за неговите верни фенове тези драматични ритуали ще изглеждат като потвърждение. Ако тази умна, красива жена мисли, че той е добър, може би наистина е така – това е имплицитното послание.

Във видеоклиповете виждахме как Камил прегръща Джони и след това го гледа в очите. Всичко това, както казва експертът по езика на тялото, са отработени движения. Джуди спомена, че Деп също има „своята роля“ в процеса, така че той внимателно премести стола, за да седне Камил, и след това й прошепна нещо в ухото.

Актьорът прави всичко това, за да се представи като по-нежен и по-фин човек, напълно различен от побойника, представен от Амбър и нейния юридически екип.

Сцените от филма, които Джуди ги нарича, бяха предшествани от брутален разпит, по време на който Камил настоя Амбър да обясни защо няма доказателства за предполагаемото нападение през март 2015 г., за което тя, наред с други неща, обвини актьора.


Превод: БЛИЦ