Потребителката на Reddit SnowFlowerxx47 сподели история за това как случайно е намерила личния дневник на съпруга си и е научила от тайна, която е била скрита от нея дълги години. Жената казва, че ще отнесе тази тайна със себе си в гроба.

„Омъжена съм от три години. Запознахме се в кафене преди седем години и оттогава сме заедно. Още помня как бъдещият ми съпруг дойде при мен, поздрави ме и ме помоли за линк към акаунтите ми в социалните мрежи. Това беше първият път, когато ми се случваше подобно нещо и бях много смутена“, разказва жената.

Наскоро авторката на публикацията подреждала нещата в стаята и се натъкнала на личния дневник на съпруга си. От написаното от съпруга си тя научила, че в младостта си той бил много притеснен за външния си вид и се разстройвал всеки път, когато момичетата го отхвърляли.

„Един приятел го посъветвал да опита да изгради връзка с по-малко привлекателно момиче, което съм се оказала аз. Той смятал завинаги да приключи с опитите за интимни отношения, ако му откажа“, предава жената съдържанието на дневника.

На следващите страници мъжът пише, че е започнал да се влюбва в нова позната и сега я смята за най-красивата на света. „Знам, че нахлух в личното пространство на съпруга си, когато прочетох дневника, но това, което разбрах, много ме разстрои. Всъщност аз съм била последната му надежда“, пише потребителката.

В същото време тя отбелязва, че е в добри отношения със съпруга си и няма да му каже, че знае тайната му. „Ще отнеса това със себе си в гроба“, подчертава тя.

Превод и редакция: БЛИЦ