Журналистката Анна Стюарт от "Си Ен Ен" отива във фермата за пуйки KellyBronz, обаче репортажът за недостига на работна ръка всъщност се превръща в комедиен видеоклип.

Когато жената се настанява сред десетки пуйки, една от тях очевидно не е харесала факта, че репортерката се обръща с гръб към нея. Пернатата фурия не понася това отношение и веднага щипва гостенката по задните части.

Но нещата не приключват само с това. Докато Анна крещи от изненада и смущение, всички пуйки също се изказват, сякаш се смеят на журналистката.След като пристига в редакцията, Стюарт преглежда забавните кадри и ги публикува в своя Twitter. Видеоклипът веднага става вирусен - за няколко дни е гледан повече от 800 000 пъти.
  "Стана ясно какво обичат пуйките - да се посмеят... за моя сметка. Увеличете на силата на звука до максимум", пише Анна Стюарт към кадрите.Съдейки по коментарите под туита, Анна не е единствената, която е била нападната от тези смешни птици. Оказва се също така, че пуйките обичат да "разговарят". Ако се поразвикате близо до тях, те веднага ще "продължат разговора".

Превод и редакция: БЛИЦ