Истинско изкуство е да се приготви вкусна и крехка пържола, но с тази рецепта няма начин да не ви се получи. Ето как се правят най-вкусните пържоли сос от бира.
Продукти:

6 тънки свински пържоли
1/2 ч.ч. бира
3 скилидки чесън
2 глави лук
2 филии черен хляб
1 с.л. брашно
1 с.л. олио
1 ч.ч. бульон
черен пипер
 
Приготвяне:
 
Пържолите се изпичат и се оставят на топло. В добре загрята мазнина задушете ситно нарязан лук и прибавете към него брашното. В купичка сложете филийките и ги залейте с бирата и бульона, след което ги прибавете към лука.
Овкусете с черен пипер и наситнения чесън. Сложете пържолите върху получената смес и ги оставете да къкрят заедно за около 7 минути на тих огън. Сервирайте с гарнитура по ваш избор.

Източник: Dnes.bg.