Хапва ви се рибка? Не се колебайте да приготвите тази убийствено вкусна рецепта още днес
Прясно замразена скумрия – 1 кг (или три риби)
Лук – колкото повече, толкова по-добре! ( пет глави)
Майонеза
Кетчуп
Подправки
Как да си я приготвите:
Рибата се почиства и се нарязва на парчета. Лукът се почиства и се нарязва на полумесеци.
Рибата поставете в съд, добавете 4-5 супени лъжици майонеза, 4-5 супени лъжици кетчуп и подправки на вкус. Разбъркайте.След това вземете фолио за печене, намажете с малко олио, поставете парчетата риба, като между тях поставите и лука.
Всичко това сложете в предварително загрята на 180 градуса фурна. Печете около час. Когато лукът стане мек и сочен, ястието е готово!
Последвайте ни
0 Коментара: