Рецепта за уникално вкусна торта с много крем
4 яйца
120 г. захар
120 г. брашно
1 пудинг с варене
1 ч. ч. сладкарска сметана
50-100 г. шоколад
Начин на приготвяне:
Разбйте жълтъците и захарта.
В друга купа разбъркайте енергично с миксер белтъците, не забравяйте да измиете бъркалките преди това.
С помощта на дървена лъжица или шпатула смесете белтъците и жълтъците.
Поетапно прибавете и пресятото брашно.
Печете до готовност на 180 градуса.
Разбийте сладкарската сметана и смесете със студеният пудинг. Добавете нарязания на парченца шоколад.
Разрежете готовия блат на 3, сиропирайте с компот по свой вкус и сглобете тортата.
Последвайте ни
0 Коментара: