Аз това няма да го ям. Не искам да закусвам. Пак ли същото. Това са три от най-познатите реплики, които сутрин ни изправят на крак по-бързо и от алармата на телефона. Докато приготвяме кафето и се опитваме да фокусираме бурканчетата със сол и захар, за да избегнем конфузната ситуация от предишния ден, се стараем да дадем най-доброто от себе си за старта, но и да оцелеем преди финала.

Затова избрахме три супер яки предложения, които да ни спестят време и поредното участие в топ 3 най-досадни реплики рано сутрин. А най-хубавото е, че може да ги гарнираме с обещание за кутия сладолед сорбе Gеlatelli вечерта.

Банички със сирене

Колкото и да сме ранобудни, едва ли първото нещо, което ще направим в делнична утрин е да започнем да редим кори и плънка. Но почти няма дете, което да не скочи от леглото, ако от кухнята се разнесе уютния мирис на топла закуска. Бутер баничките Alfredo са готови и трябва само да ги метнем във фурната, докато приготвяме кафето и оправяме прическата.


Закуска за пирати

Не, изобщо не е необходимо да изрязвате пиратска шапка от червена чушка, за да придумате малките да си изядат закуската. Достатъчно е да имате подръка опаковка кренвирши от пушко месо Pirates, които са изключително подходящи за деца – без добавени фосфати, глутен, оцветители, мононатриев глутамат и оцветители. До 8-ми август може да ги намерите във всички Lidl магазини на половин цена само за 1,39 лв. опаковката. А ако трябва да сме честни, това с пиратската шапка всъщност често помага, както и малко въображение в декорацията.

Зърнена закуска с какао

Няма дете, което да не обича шоколад. Това, обаче едва ли е на най-подходящата закуска за малките. Затова зърнената закуска с какао с вкус на бисквитки, е вариант за по-усмихнато начало на деня.

А тук може да разгледате още над 100 продукта, които до 8-ми август в Lidl са с до 50% намаление и да почерпите идеи, които да ви спестят средства и време, без да правите компромис с качеството. И не забравяйте кутията със сладолед за вечерта!