Съчетаването на качествата на два десерта не може да даде нищо повече от чиста радост. Ваш ред е да я доставите, пише menumag.bg. 
Необходими продукти за 6 порции
300 г шоколад, 50 %
125 г масло
4 яйца
150 г кафява захар
75 г брашно с набухватели
75 г смлени бадеми
200 г крема сирене
50 г пудра захар
1 ч. л. ванилена захар
 
Начин на приготвяне
1.
Правоъгълна тавичка с рамери 20х30 см или кръгла с диаметър 26 см се покрива с хартия за печене, която се намазва с тънък слой масло.
2. Маслото се стопява с шоколада на водна баня.
3. 3 от яйцата се разбиват леко с кафявата захар, добавят се бадемите и брашното, като се разбъркват с тел. Постепенно се прибавя шоколадовата смес. Всичко се сипва в тавичката.
4. Крема сиренето се разбива с пудрата захар, яйцето и ванилената захар. Бялата смес се капва с лъжица на 5-6 места върху шоколадовата смес. С помощта на шпатула повърхността се минава на зиг-заг, за да се смесят частично бялата и шоколадовата част.
5. Сладкишът се пече в загрята фурна на 190° С около 30 мин.
6. Охлажда се в тавата и се нарязва на квадратчета. Поднася се с малинов или вишнев сос.