Който не вярва, да дойде при нас - ще приготвим торта само за 15 минути, пише готвач.бг
Необходими Съставки
вафли - 6 - 7 бр. с тахан
прясно мляко - 700 мл
шоколад - 100 г млечен
царевично нишесте - 1 опаковка (60 г)
масло - 20 г

Начин на приготвяне
Рецептата може да бъде изпълнена много бързо и е изключително лесна. 

Покрийте дълга форма за хляб със стреч фолио и сложете един ред от вафлите. 

Започнете крема - млякото и шоколадът се слагат в тенджера и се бъркат до пълното разтапяне на шоколада. 

Предварително разтваряме нишестето в малко мляко или вода и след като се е разтопил шоколадът и млякото, е готово да заври, прибавяме и нишестето на тънка струя. 

Бърка се до сгъстяване, като накрая добавяме и маслото. 

Заливаме подготвения първи слой от вафли с крема, редим втори, след което заливаме и него. 

Завийте с фолиото отгоре и оставете за няколко часа в хладилник.